У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Руслан Бєлий "Свій голос"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

5 березня 2022 року Палац молоді та студентів КТУ запрошує на вечір «Свій голос» у жанрі стендап-комедії знаменитого шоумена та гумориста Руслана Бєлого у Кривому Розі. Зірка багатьох телепроектів, беззмінний резидент ComedyClub приїжджає до нас зі своєю новою сольною шоу-програмою. Про життя, про себе та про всіх нас. Про наші власні голоси, мрії та надії, а також про те, що заважає слідувати власним шляхом сучасній людині. Руслану притаманні гострий розум, здатність критично та широко мислити та іронічне ставлення до самого себе. Тому і від своєї чудової аудиторії талановитий артист чекає анітрохи не менше.
 
"Свій голос" - стендап Руслана Білого
 
Втім, зірковому стендаперу властива ще одна важлива якість. Здатність щиро та без купюр говорити зі своїм глядачем. А якщо вже мати власний голос, то говорити треба про те, що зачіпає тебе самого. Нам нескінченно нав'язують обмеження, що давно втратили сенс, традиційні ролі для чоловіків і жінок, розпорядження, що можна і повинно робити. При цьому в нашому суспільстві ми все ще бачимо разючу нерівність за різною ознакою. Проблеми відносин, шлюбу та традиційної сім'ї теж нікуди не поділися. От і Руслан готовий поговорити про все, що його зачіпає. Розповісти про особисте життя, творчий шлях та відповісти на найнескромніші питання із зали.
 
Щоб потрапити на сольний вечір стендап-коміка Руслана Бєлого у Кривому Розі, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Багато інших цікавих концертів в афіші Кривого Рогу дивіться на сторінках нашого порталу.
 
Виступ якого знаменитого стендапера не можна пропустити у Кривому Розі? Руслана Бєлого із новою програмою «Свій голос»!
 
Авторський зрілий гумор з нотками смутку
Іронічні спостереження про життя та про себе
Мотивація слідувати власним шляхом

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Кривий Ріг.

Руслан Бєлий "Свій голос" відбудеться 5 березня 2022, 20:00, субота в Палац молоді і студентів КТУ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.