У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Комедія «Любовь-морковь»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

На численні прохання глядачів!
 
Українська Роксолана, Народна артистка України Ольга Сумська разом з Народним артистом України Влодимир Гарянскім 28 вересня на сцені театру ім.Т.Г.Шевченка постануть в незвичних для глядачів образах. Спектакль поставлений за п'єсою «Виконавець бажань» Андрія Курейчика - наймолодшого і найскандальнішого білоруського драматурга, автора сценарію відомого фільму «Любовь — морковь».
 
Знайомий сюжет, відомі і всіма улюблені артисти - це стовідсотковий успіх. Оригінальне виконання ролей, колючі жарти, іскрометний гумор - принесе глядачам величезне задоволення, і почуті фрази неодмінно стануть крилатими.
Сюжет вистави нехитрий, простий, що дає можливість глядачеві просто розслабитися, поринути в світ подій на сцені. Герої вистави «Любовь — морковь» прокинулися одного ранку і в буквальному сенсі слова, відчули себе не в своїй «шкурі». Відчувши ці зміни сповна, герої передають всю красу, комічність і філософію ситуації. Історія замішана на відносинах подружньої пари, у якої вже є прожиті спільні роки, але у яких все ще попереду, коли криза середнього віку вже починає давати про себе знати, але коли ще можна все повернути назад.
 
Додаткова інформація
 
За мотивами п'єси «Виконавець бажань»
 
Автор: Андрій Курейчик
Художник-постановник: Барашков Савелій

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Кривий Ріг.

Комедія «Любовь-морковь» відбудеться 28 вересня 2018, 19:00, п’ятниця в Театр драми та музичної комедії ім. Тараса Шевченка. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.