У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Гурт "Пламя" UA

Відміна заходу
минула подія

Про подію

Повернення коштів за квитки буде здійснюватись протягом 10-12 діб (заявки приймаються до 30.11.2018).

Повернення фізичних квитків буде здійснюватися в касі за місцем придбання. Повернення електронних квитків буде здійснюватися на картку, з якої було придбано квитки. Для цього просимо надіслати лист на пошту [email protected] з темою "Пламя", в листі потрібно вказати номер вашого замовлення, номер карти для повернення коштів, ПІБ власника карти, заповнену в електронному вигляді заяву (наприклад, в MS Word), та скан-копію ідентифікаційного коду.

Завантажити шаблон заяви

 

Нещодавно виповнилось 40 років творчої діяльності легендарного вокально-інструментального ансамблю «ПЛАМЯ».
 
Ансамбль створений у 80-ті роки, зі складу артистів популярного ВІА «САМОЦВЕТИ», одразу став кумиром молоді.
 
Пісні, вперше виконані ВІА «ПЛАМЯ» на радіо та телебаченні, а також записані на грамплатівки, здобули шалену популярність. Вони увійшли у повсякденне життя, в кожну домівку.
Відрадно, що найкращі пісні ансамблю «ПЛАМЯ» не забуті, бо стали класикою жанру.  Вони продовжують лунати в концертних залах, в ефірі радіостанцій, з екранів телевізорів. З ними виросло вже не одне покоління людей.
Станіславу Черьомухіну пощастило працювати у ансамблю «ПЛАМЯ» у період піку його популярності. Загалом – протягом 15-ти років. У складі ансамблю голос Станіслава та його флейта звучать у прем’єрних записах таких пісень, як: «На дальней станции сойду», «Не надо печалиться», «Снег кружится», Детства последний звонок», «Идёт солдат по городу», «Зацветает краснотал», та багатьох інших піснях, які люблять і сьогодні.
 
Концертна программа «Найкращі пісні ВІА «ПЛАМЯ» ось вже кілько років гаряче сприймається у містах та селах України. Вона також  була відзначена лауреатством українських телевізійних фестивалях пісні «ДОЛЯ» та «РІДНА МАТИ МОЯ».
Станіслав Черьомухін та його гурт «ПЛАМЯ» UA, також виконують пісні українською мовою. У тому числі й на вірші класиків української літератури, такі як: «Думи мої» Т.Шевченко. «Ой,ти дівчино» І. Франко. У їх виконанні лунають народні пісні: «Світи місяченько», «Ой, поїхав за снопами», а також пісні сучасних авторів: «Верба» Ю.Рибчиньского, «Чаклунка гір» В.Кудрявцева та інших.
 
Виступ творчого колективу вирізняється режисерськими рішеннями, яскравим акторським виконанням. Артисти гурту «ПЛАМЯ» UA співають в один голос, в одне дихання, з повним розумінням змісту віршів та виразності мелодії. Можливе саме  враховуючи це, кожна пісня доторкається до струн душі слухача.
 
Концерти Станіслав Черьомухін та його гурту з успіхом пройшли в Києві та Харкові, Дніпрі та Сумах, Миколаєві та Херсоні, Одесі та Запоріж’ї. Тепло сприймали программу концерту в селах Полтавщини та Черкащини, та в інших місцевостях.
Станіслав народився, виріс, вчився музиці в Україні. Він ніколи не переривав зв’язок з Батьківщиною. Його творчий шлях склався вдало. Йому аплодувала публіка в багатьох країнах світу,  але він повернувся до дому.
Концертна программа «Найкращі пісні ВІА «ПЛАМЯ» несе людям заряд позитиву і радості.
 
Запрошуємо Вас на яскраве, динамічне музичне Свято!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Кривий Ріг.

Гурт "Пламя" UA відбудеться 27 листопада 2018, 19:00, вівторок в Театр драми та музичної комедії ім. Тараса Шевченка. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.