У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Цирк на воді

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Цирк на воді - це не просто циркові програма! Це чудовий водоспад емоцій, в Який ви занурітіся з головою! СКЛАДНІ, дуже небезпечні ціркові номери. Красиві, дизайнерські, Яскраві костюми. Креативне решение режисера! Феєрічне шоу для всієї сім'ї.
 
Найсучасніше обладнання. 20-ти метрові фонтани, басейн зі 170-ма тоннами води, Світлові та звукові ефект, лід екрани - шоу оснащено останнімі новинками техніки.
 
Унікальний в своєму роді манеж-трансформер, что змінює звичних цирковий килим на водну гладь, піднімає під купол цирку Тисячі фонтанів що світяться, перекідаючі потім тонни Казкова дощу, занурюючі тім самим артістів в дивовижний атмосферу, что зачаровує дух як дітей, так и дорослих!
 
Тут вас зустрінуть чарівні русалки и підкорять ваше серце Своїм незабутнім польоти під купол цирку! Ві познайомітеся з незграбних Ведмедик-боцманом, чарівнімі Морський котиками и попал на Піратський корабель. Своїми унікальнімі трюками вас здівують екзотичні тварини! Ві станете свідком БОРОТЬБИ алігатора з ЛЮДИНОЮ на суші и під водою, а зірки, что відбіваються в воде, розкажуть Вам дивовижний Історію кохання между небом и землею! І ЦЕ ЩЕ НЕ ВСЕ! АКВА-балет и лазерне шоу, Пожалуйста підкоріть вашу уяву!
 
Приходьте, насолоджуйтеся и дівуйтеся! «ЦИРК на воді» чекає на вас!
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Кривий Ріг.

Цирк на воді відбудеться 21 жовтня 2018, 12:00, неділя в Криворізький державний цирк. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.